7. dubna 2014

Pořád jsem tady...

... i když to tak nevypadalo :) Na dušičky jsem si pořídila štěně, skončila v práci a do konce roku si užívala vypnutí mozku a učení štěněte čůrat venku. Začátek roku už byl rychlejší, otevřela jsem si svůj obchod se šperky a vším možným (www.facebook.com/marys.svet.nezbytnosti) a měla svojí první výstavu šitých šperků. Na tu si mě přizvala kamarádka Luuthien a spolu se mnou ještě Corral, linzii, ilex a Tamarchi. Výstava se konala v muzeu v Přešticích a byla jsem na chvíli opravdu pyšná. Není to totiž tak dlouho, co jsem o sobě slýchala, že zoufale navlíkám po nocích v kuchyni korále - výstava je docela výmluvným důkazem, že to možná bylo i jinak :)

Samozřejmě jsem nezahálela a vytvářela dál, hlavně pro obchod, abych v něm něco měla, ale i na fler. Zde je pár ukázek a naživo jich většinu můžete vidět u mně, ráda si o korálcích popovídám a budou se u mně konat i kurzy.


4 komentáře:

  1. Nádherný blog, moc se mi líbí tvoje příspěvky! :) Sama mám začínající blog a byla bych ráda, když si uděláš čas a podíváš se na něj. :)

    aNOVAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Míšo! Přeji Tvému blogu hodně úspěchů!

      Vymazat